Kurssitarjonta

Pysähdy hetkessä, rauhoitu ja nauti omasta ajasta

Dreijaaminen on loistava keskittymisharjoitus ja keino tyhjentää mieli hetkeksi arjen huolista.

Tutustu kurssivalikoimaamme alla.

Dreijaamalla valmistetun astian työvaiheet

Tutustu dreijaukseen

Yksi kerta. (1 x 2,5h)

Tule kokeilemaan dreijaamista hauskalle elämyskurssille. Et tarvitse aiempaa kokemusta saven kanssa työskentelystä, vaan kurssi sopii ihan kaikille!

Kurssilla keskitytään itse dreijaamiseen ja pidetään hauskaa. Voit upottaa kädet saveen ilman paineita. Tärkeintä on heittäytyä kokeilemaan uutta ja tankata reppu täyteen hauskoja muistoja!

Kurssilla on mahdollista kokeilla dreijata savesta pieni astia, esim. murokulho, pieni kukkaruukku tai maljakko, tuhkakuppi/sikarikuppi, sokerikulho tai teekulho.

Kurssin lopuksi voit valita yhden työn viimeistelyä varten. Valmiit työt voi noutaa studiolta noin 2-3 viikon kuluttua kurssista.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalit, yhden esineen viimeistelyn ja lasituksen, raaka- ja lasituspoltot sekä arvonlisäveron.

 

Hinta

79,90€

Dreijauksen perustaidot

Kaksi kertaa.  2,5h + 2h

Peruskurssilla käydään läpi dreijaamisen keskeiset työvaiheet. Et tarvitse aiempaa kokemusta saven kanssa työskentelystä, mutta kurssi sopii hyvin myös dreijaamista jo kokeilleille.

Ensimmäisellä kerralla käydään läpi saven muokkaaminen dreijausta varten ja sekä varsinainen dreijaaminen eri vaiheineen. Toisella kerralla sorvataan eli viimeistellään dreijatun työn pohja siistiksi.

Opettaja polttaa ja lasittaa viimeistellyt työt. Valmiit työt voi noutaa studiolta noin 2-3 viikon kuluttua kurssista.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalit, lasituksen, raaka- ja lasituspoltot sekä arvonlisäveron.

Hinta:

119,90€

Dreijauksen viikonloppukurssi (pe, la ja su)

Kaksi dreijauskertaa (2h ja 3h) sekä yksi 2,5h sorvauskerta.

Dreijauksen intensiivikurssi on tarkoitettu niille dreijaamista aloitteleville, jotka haluavat päästä etenemään nopeammin ja syvemmälle ja saada valmistettua useamman työn. Aiempaa kokemusta keramiikan parissa työskentelystä ei tarvita, mutta kurssi sopii hyvin myös dreijausta hieman harrastaneille.

Kurssin ensimmäiset kaksi päivää käytetään dreijaamiseen ja kolmannen päivän aikana sorvataan eli viimeistellään töiden pohjat. Opettaja lasittaa valmiit työt ja ne voi noutaa studiolta n. 2-3 viikon kuluttua kurssista.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalit, lasituksen, raaka- ja lasituspoltot sekä arvonlisäveron.

HInta:

179,90€

Kaveriporukan Suuri Dreijauskisa!

Tule kilvoittelemaan kaveriporukalla Suuren Keramiikkakisan hengessä! (2h)

Aluksi esitellään haaste ja näytetään mallisuoritus. Tämän jälkeen osallistujat saavat tunnin aikaa vastata haasteeseen ja toteuttaa oman versionsa.

Kurssin tarkoitus on tarjota uusia elämyksiä ja hauskanpitoa. Valmiita töitä ei viimeistellä eikä polteta, vaan kotiin viemisenä tältä kurssilta saat mukavia muistoja ja hyvää mieltä.

Kisaamaan mahtuu 6 henkilöä.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalit sekä arvonlisäveron.

Hinta:

yht. 300€ kuudelta henkilöltä