Tilauskurssit

Keramiikkakurssit tilauksesta yrityksille, työyhteisöille ja yksityisille ryhmille

Järjestämme räätälöityjä keramiikkakursseja, jotka sopivat esim. työpaikan virkistyspäivään, tyhy-päivään, tiimipäivään, kesäjuhliin tai pikkujouluihin. Kurssimme sopivat myös hyvin polttareille tai koko perheen tapahtumaksi esim. syntymäpäiville. Tai kokoa kaveriporukka kasaan ihan muuten vaan ja tulkaa kokeilemaan yhdessä jotain uutta. Voitte valita haluatteko mieluummin dreijaamaan vai tekemään keramiikkaa käsinrakennellen vaikkapa clay&wine -tyyliin. Suunnitellaan yhdessä teemaanne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä kurssiajankohdan sekä yksityiskohtien sopimiseksi.

Kerro viestissäsi ryhmän arvioitu koko, toivomuksenne päivämäärän ja kellonajan suhteen, kurssimuoto (dreijaus vai käsinrakentelu) sekä mahdolliset muut toiveet ja kysymykset.

Suosituimmat keramiikkakurssimme

Tutustu dreijaukseen -kurssi: 2,5 tunnin makupala dreijauksen maailmasta. Sopii ensikertalaisille ja dreijausta hieman kokeilleille. Käytössä on 8-9 dreijaa, mutta vuorottelemalla mukaan voi tulla jopa 12 henkilöä. Tätä suuremmille ryhmille suosittelemme varaamaan pitemmän ajan tai useamman kurssin.

Keramiikkaa käsinrakennellen -kurssi / Clay&Wine – Kupit kallellaan: Käsinrakentelukurssimme on 2,5 tunnin rentouttava sukellus saven maailmaan. Kurssi sopii ensikertalaisille ja keramiikkaa harrastaneille. Käytössä on kaksi tilavaa huonetta, joten yhtä aikaa savea muotoilemaan mahtuu n.20 henkilöä.

Kaikki kurssit voidaan järjestää myös englannin kielellä!

Pyydä tarjousta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: lu*******@lu*******.fi.

Palautetta tilauskursseilta

Dreijaus Luo Studiolla osoittautui oivalliseksi yrityksen pikkujoulujen ohjelmaksi. Kokemus tarjosi hauskaa haastetta ja yhteisiä luovuuden hetkiä – kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta heittäytyminen palkitaan aina. Asiantuntevassa ohjauksessa oli helppo kokeilla, koheltaa, oppia ja onnistua! Dreijauksesta jää myös ihana konkreettinen muisto. Luo Studio kannattaakin pitää mielessä, kun miettii kivaa yhteistä tekemistä vaikkapa työyhteisön tiimipäivään.

Mari Kulmala / Mint Company

Luo Studion dreijauskurssi oli erinomaista ohjelmaa yrityksen virkistyspäivänä. Ilmapiiri oli hyvä ja kaikki saivat astiat tehtyä vaikka oltiin ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Muistoksi saatiin huolellisesti viimeistellyt astiat.

Matias Tuomela / Hatfuls creative

Varasimme 3 erillistä keramiikkaryhmää Luo studiolta töiden henkilöstökerhon kanssa. Jokainen ryhmä sai kädestä pitäen ohjausta, aloittelijoita kun olemme. Luo studiolla oli mukava ilmapiiri ja yhdessä tekeminen dreijaten oli oikein viihdyttävää ja iloista puuhastelua. Asioista ja aikataulusta sopiminen Annen kanssa sujui mutkattomasti. Saimme noutaa kotiin valmiit mestariteokset sovittuna aikana. Suosittelen lämpimästi keramiikkakurssia esimerkiksi työyhteisön yhteistekemiseksi! Kaikki olivat kovin onnellisia saadessaan omien pikku kätösten tuotoksen kotiin viimeistelyn ja polton jälkeen.

Sanna-Kaisa Kettunen / Pohjolan OP

Vietimme tiimimme kanssa virkistyspäivää Luo Studiolla syksyllä 2022. Opettelimme porukalla dreijausta ja päivä oli tosi onnistunut. Anne oli valmistellut ohjelman ja tilat huolella ja erinomaisen ohjeistuksen ja opastuksen avulla saimme onnistumisen iloa ja valmiita keramiikkakulhoja tehtyä. Tekemisen ohella tiimiläisten oli helppoa keskustella keskenään, mikä lujitti tiimin yhteishenkeä. Voin lämpimästi suositella Luo Studiota mukavana virkistyspäivän viettopaikkana.

Raija Lehtonen/ OSAO

Henkilökunnan jaksaminen on tärkeää nykyisessä ajassa. Mietimme päämme puhki, mikä olisi hauskaa, viihdyttävää, luovaa ja kaikille sopivaa ja vieläpä suhteellisen halpaa isolla joukolla. Päädyimme kokeilemaan saven muotoilua. Tämä oli hyvin voimaannuttava iltapäivä. On todella hauskaa, että oppii jotain uutta ihan alkeista alkaen hyvässä ohjauksessa. Olo oli onnistuneen tekemisen jälkeen kuin pienellä lapsella karkkikaupassa. Onnistunut irtiotto työstä koko työporukallamme. Mikäli haluat tuttaviesi, työyhteisösi tai muun seurueen kanssa kokeilla jotain todella erilaista, tätä voin suositella, koska tämä sopii niin miehille kuin naisille, aikuisille ja isommille lapsille. Luo Studio antaa sinulle hyvän ohjauksen ja loistavat puitteet.

Ulla Terho / Oulun Eglanninkielinen leikkikoulu

Kävimme tiimin kanssa virkistyspäivän aluksi LuoStudiolla dreijauskurssilla. Vaikka kukaan meistä ei ollut aiemmin dreijannut tai muutenkaan tehnyt kauheasti savitöitä, niin pääsimme nopeasti kärryille Annen selkeän opastuksen ansiosta.

Jennimari Koskela / Fingersoft

Keramiikkakurssi oli täydellinen tiimipäivän aktiviteetti, jossa yhdistyy rauhoittava käsillä tekeminen, uuden oppiminen sekä luovuus. Luo Studio tarjosi mainiot puitteet ja Annea parempaa opettajaa ei olisi voinut toivoa.

Juho Wallen / Fingersoft

Luo Studio Oy provided a few art workshops organized in April 2023 for our emplyees as integration events. The provider demonstrated a deep passion for their craft and a colossal ability to share knowledge. The workshops organized for our employees at Luo Studio received great feedback from the participants.

Kajetan Zelech-Alatarvas / Huld

Meidän keramiikkakurssi oli oikein onnistunut. Minulla kävi kyllä etukäteen mielessä epäilys, että innostuuko porukka dreijaamisesta, mutta se oli turha huoli. Kurssi oli organisoitu erinomaisesti ja saimme täsmälliset ohjeet hyväntuuliselta ohjaajalta. Porukka oli ihan täysillä mukana ja tunnelma oli leppoisa. Jokainen sai muistoksi komean kipon. Kuulin jälkikäteen useammaltakin työkaverilta kommentteja, että olipa yllättävää, miten hauskaa dreijaaminen oli. Suosittelen kokeilemaan!

Ulla Pitkänen / Isännöinti Vuorma

Oli mukava ja hyvin mietitty kokonaisuus. Ehti sopivasti tehdä ja sai valmistakin aikaan. Hyvä irtiotto toimistoarjesta, kun sai olla ihan käytännössä kädet savessa. Kiitos Anne.

Miia Törmänen / Design Inspis